Kaszinó Bónuszok

Minden évben egyre több online kaszinó jelenik meg bónuszokkal a szerencsejáték piacon. De mindegyikük a saját feltételei szerint osztogatja az ajándékokat. Néha egy nagyon vonzó bónuszt nem lehet visszanyerni a szigorú szabályok miatt. Összeállítottunk egy listát a legjobb online kaszinókról, amelyek átlátható és jövedelmező hűségprogramot kínálnak. A lista célja, hogy segítsen a játékosoknak megtalálni a megbízható, kétes rendszerek nélküli oldalakat.

 

Érdemes felidézni, hogy a szerencsejátékkal és ajándékokkal rendelkező webhely kiválasztásakor elsősorban a vagerre kell figyelni. Fontos azt is tudni, hogy mennyi idő áll rendelkezésre a bónusz megforgatására. A legjövedelmezőbb ajándék a pénz vagy a tét nélküli freespins.

Online kaszinó a legjobb bónusz ajánlatok 2023

1
98
5 euró befizetés nélkül
Üdvözlő bónusz
2
97
100% Befizetési bónusz + 20 Ingyenes Pörgetések
Befizetési bónusz
3
89
5 euró befizetés nélkül
Üdvözlő bónusz
4
88
5 euró befizetés nélkül
Üdvözlő bónusz
5
75
100% akár $200 + 50FS
Üdvözlő bónusz
6
69
100% akár 200 € + 200 bónusz pörgetések a Book of Dead
Üdvözlő bónusz
7
71
300% Befizetés + 20 ingyenes pörgetések
Üdvözlő bónusz
8
72
Befizetési Bónusz 100% akár €100
Üdvözlő bónusz

Hogyan válasszuk ki a legjobb kaszinó bónusz 2023-ben?

Mint már említettük, figyelmesen olvassa el az ajándékok feltételeit. Különösen akkor, ha a játékos üdvözlő bónuszokat kíván kapni a számlájára. Célszerű azokat a lehetőségeket választani, ahol a legalacsonyabb tétet kell fizetni. Tegyük fel, hogy az egyik online kaszinó 500%-ot kínál a befizetésre egy x35-ös vagerrel, a másik pedig 100%-ot egy x10-es vagerrel. A tapasztalt játékosok egyöntetűen egyetértenek abban, hogy a második lehetőség jobb, mivel a x10-es fogadások sokkal egyszerűbbek.

 

A kötelező fogadások és a promóció időtartama mellett az ilyen pillanatokra is érdemes odafigyelni:

  • Az ajándék átvételéhez szükséges minimális befizetési összeg;
  • A felhasználó kért státusza (pl. ellenőrzött-e már);
  • Hányszor jár a bónusz (az 1500%-os befizetés akár 150%-ot is jelenthet az első 10 befizetésedre);
  • Mely nyerőgépeken használhatsz freespint;
  • Mennyi időbe telik a bónusz kifizetése.

Listánkat csak a legjobb szerencsejátékos oldalak legjobb ajánlataiból állítottuk össze. Mindezek ellenére Magyarországnak hozzáférése van a jövedelmező hűségprogramokkal rendelkező, engedéllyel rendelkező kaszinókhoz.

 

Milyen típusú kaszinó bónusz vannak?

Üdvözlő befizetési bónuszok

A játékosok leggyakoribb ajándéktípusa. Ez adható százalékos formában a jövőbeli befizetésekhez, freespinekhez vagy belső felhasználásra szánt bónuszpontokhoz. Ezek közvetlenül a regisztrációkor vagy a fiók létrehozását követően néhány napon belül aktiválódnak. Ezek megszerzésének fő feltétele a minimális befizetés (minden kaszinónak más-más a mérete).

Befizetés nélküli bónuszok

Ez az egyik legjövedelmezőbb ajándék. Ahhoz, hogy megkapja, nem kell költenie a pénzt, és feltölteni a számláját a személyes szekrényében. A befizetés nélküli bónuszok mind a regisztrációhoz, mind az aktív játékhoz járnak. A felhasználó születésnapján vagy az oldalon való regisztrációjának évfordulóján is adható.  Egy másik módja annak, hogy megkapja őket affiliate promóciós kódokon keresztül.

Freespins

Ezek a díjak gyakran a bónusz csomagok részét képezik. Fő jellemzőjük, hogy a freespins egy adott nyerőgéphez és egy adott tét mellett jár. Ez lehet például 50 pörgetés a Book of Ra nyerőgépen 1 eurós tét mellett. Ha a feltételek tétet írnak elő, akkor azt nem a pörgetések számára, hanem az azok során kapott nyereményekre vetik ki.

High Roller bónuszok

Egy lehetőség azok számára, akik az online kaszinókba mennek nagyot játszani. A high roller bónuszok alapja lehet a nagy befizetések vagy egy bizonyos összeg feletti tétek.  Az ajándékok ebben az esetben lehetnek bónuszpénzek és freespinek, valamint belépők a zárt versenyekre vagy értékes tárgyi nyeremények.

Bónusz kódok

Sok magyar online kaszinó 2023 ad játékosainak rangokat az aktivitásért. A bónuszkódokat e-mailben vagy szöveges üzenetben lehet elküldeni. Az is gyakori, hogy a kódokat olyan partnereknek adják ki, akik használják azokat a reklámjaikban. A játékosoknak egyszerűen csak be kell írniuk a kapott bónuszkódot, és várniuk kell, amíg az ajánlat aktiválódik.

Hűségprogramok

Sok kaszinó ad játékosainak rangokat az aktivitásért. Ezek a befizetések, a pörgetések és az oldalon végzett egyéb tevékenységek számától függnek. Minél magasabb a rang, annál jobbak az együttműködés feltételei (megnövelt cashback, VIP versenyekre való belépés, személyes ajándékok stb.).

Nyaralási bónuszok

Az ilyen bónuszokat különleges dátumok tiszteletére adják ki. Ez lehet egy játékos születésnapja vagy egy kaszinó indulási napja. Az ünnepi bónuszok is aktívak lehetnek különleges időpontokban – újév, Halloween, nemzeti ünnepek, stb. A jövőbeli akciókat általában a weboldalon jelentik be.

Gyakran ismételt kérdések

Kaphatok készpénzt vissza a kaszinóbónuszokért?
Igen. Sok online kaszinó tét nélküli pénzt biztosít. Ezeket azonnal jóváírják a fő játékos számláján.
Miért kínálnak a kaszinók bónuszokat?
.Segítségükkel a webhelyek több játékost vonzanak. A játékosok kihasználják a bónuszokat, és a legtöbb esetben tovább játszanak.
Hol találom meg a legjobb bónuszajánlatokkal rendelkező kaszinókat?
Összeállítottunk egy listát a legjobb online kaszinókról, amelyek 2023-ben jó bónuszokat kínálnak. Tanulmányozza a rangsorokat, és válassza ki az Ön számára legelőnyösebbnek tűnő lehetőséget.